Met airconditioning in uw auto heeft u meer dan een koele auto in de zomer. Doordat u een aangenaam klimaat kunt creëren in uw auto kunt u zich beter concentreren en heeft u minder kans op een ongeval. In de winter voorkomt de airconditioning dat uw ramen beslaan en voorkomt een te hoge luchtvochtigheid.


Garage Dubelaar kan ook airconditioning in uw auto inbouwen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden voor uw type auto.


Onderhoud aan uw airconditioning is erg belangrijk. Bij een slecht onderhouden airco-installatie kunnen wanneer men het aircosysteem aanzet, bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht komen. Deze micro-organismen kunnen bij mensen, die daarvoor gevoelig zijn, nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en geïrriteerde ogen. Ook kan er door deze vervuiling een onprettige muffe geur ontstaan. Het is daarom verstandig elke airconditioning op tijd (tenminste éénmaal per jaar) te laten reiningen. Het interieurfilter in de auto wordt bij het reinigen van de airconditioning gecontroleerd en indien nodig vervangen.

Ons meest recente occasions overzicht vind u hier online op deze website. Alle occasions worden geleverd met nieuwe apk en drie maanden garantie. Kom langs of bel ons voor inruilmogelijkheden of meer vragen over het occasions aanbod.De garage is zeer makkelijk te bereiken. En terwijl onze monteurs uw auto aan het keuren zijn kunt u in onze wachtruimte genieten van een lekker kopje koffie. U kunt ook een heerlijke wandeling maken langs het kanaal of door het Wijkeroogpark of even een boodschap doen bij de Dekamarkt.

Door onze extra grote brug zijn we gespecialiseerd in hoge/lange voertuigen, onder andere het keuren van Caravans en Campers.

APK Personenwagens
€ 45,00
APK OBD
(vanaf jan '06)
€ 47,50
APK + Roetmeting
(t/m dec '05)
€ 72,50
APK Bestelbussen /
Campers / Lange voertuigen
€ 92,50
Schade expertise
€ 75,-Controleer hier uw gegevens bij
de RDW: ovi.rdw.nl