De APK is een jaarlijkse autokeuring voor personenauto's en bedrijfsauto's tot 3500 kg. De afkorting APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De algemene Periodieke keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeers-veiligheid en ter bescherming van het milieu. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle blijft dus erg belangrijk.Verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting en carrosserie)
Milieu
(uitlaatgassen d.m.v. roetmeting diesel-motoren en viergasmeting benzine- en LPG motoren)
Kentekenbewijs deel 1, voertuigidentificatienummer, de kentekenplaat en de gebruikte brandstof

Klik hier voor de volledige lijst.De registratie van de kilometerstand is een verplicht onderdeel van de APK keuring. Deze kilometerstand wordt opgeslagen in de databank van de stichting Nationale Auto Pas. Ook wordt de kilometerstand geregistreerd bij onderhoud en reparaties of taxaties. Hierdoor wordt de kans op fraude met kilometerstanden verkleind.

De garage is zeer makkelijk te bereiken. En terwijl onze monteurs uw auto aan het keuren zijn kunt u in onze wachtruimte genieten van een lekker kopje koffie. U kunt ook een heerlijke wandeling maken langs het kanaal of door het Wijkeroogpark of even een boodschap doen bij de Dekamarkt.

Door onze extra grote brug zijn we gespecialiseerd in hoge/lange voertuigen, onder andere het keuren van Caravans en Campers.

APK Personenwagens
€ 45,00
APK OBD
(vanaf jan '06)
€ 47,50
APK + Roetmeting
(t/m dec '05)
€ 72,50
APK Bestelbussen /
Campers / Lange voertuigen
€ 92,50
Schade expertise
€ 75,-Controleer hier uw gegevens bij
de RDW: ovi.rdw.nl
Garage Dubelaar
Wijkermeerweg 12
1951 AH Velsen-Noord
Entree hek: Vletterliedenstraat 1
Tel. (0251) 22 55 55
E-mail: info@garagedubelaar.nl